top of page

KOSTNADSFRI PRÖVOPERIOD

DÄR ALLT INGÅR

Att bli konstant påmind från nöjda kunder att vi levererar en mycket bra produkt till ett närmast oslagbart pris, har gett oss marknadens antagligen bästa självförtroende.

Därför låter vi dig som ny kund prova oss helt kostnadsfritt, utan förpliktelser. Vi installerar skärmen hos dig, skapar dina annonser och ser till så att du börjar synas över hela orten.

Om du, liksom de allra flesta som provar oss, känner att detta är ett suveränt sätt att marknadsföra sig på, kan du välja att bli betalande medlem. Om vår tjänst inte passar din verksamhet, returnerar du bara skärmen, och det enda som skett är att du fått gratis marknadsföring på din ort under provperioden.

Det ingår att vi skapar ditt annonsmaterial och håller det uppdaterat, och vi ersätter alltid eventuell trasig hårdvara, även det kostnadsfritt. Aldrig några dolda kostnader med MinAffärsTV.
MinAffärsTV - kostnadsfri prövoperiod där allt ingår
MinAffärsTV - prova oss helt kostnadsfritt, utan förpliktelser.

STÖRST ANNONSYTA = MER EXPONERING

Vår lokala annonsyta, med digitala skärmar som ger fler annonsvisningar och längre exponeringstid än vad någon konkurrent kan tillhandahålla, kallar vi för en Digital Väggtidning.

Dina annonser kan också synas i en lokal webbportal, i en ortsapp och på Facebook.
Annonserna upprepas i alla kanaler på en och samma gång och vi bygger ditt varumärke på ett effektivt sätt.
MinAffärsTV - störst annonsyta som ger mer exponering
Vi är experter på att stärka ditt varumärke i lokalsamhället och att öka chansen att potentiella kunder minns just dig när de behöver dina produkter eller tjänster.

LÄGST CPM = BILLIGAST EXPONERING

CPM är förkortningen av cost per mille, vilket på svenska innebär kostnad per 1000 visningar.
En låg CPM innebär lägre kostnad per tusen annonsvisningar.


Tack vare vår unika samarbetsmodell, där alla hjälps åt att synas och bygga sitt varumärke i lokalsamhället, uppstår ingen försäljningskostnad per annons - säljare som behöver sälja in varje annons är ett minne blott! Detta tillsammans med att vi genom åren automatiserat och förfinat vår teknik och våra tjänster, gör att vi idag är det absolut billigaste alternativet när det gäller lokal annonsering.
Jämförelse CPM-annonsering:
MinAffärsTV
Sociala medier - FB, Insta...
Lokalpress
10-15
25-150
75-150

du syns c:a hälften så mycket för samma budget.
du syns mindre än 1/5 för samma budget.
Hör av dig till oss om du önskar hjälp att beräkna CPM för de annonserings-tjänster som finns tillgängliga på just din ort!

REKLAMBYRÅ PÅ KÖPET

I vår tjänst ingår annonsproduktion och publicering till reklamytan. Med erfarna annonsproducenter och personlig service anpassad till just din bransch och dina behov, kommer du att spara mycket tid, som istället kan läggas på dina kunder.

Vi är en reklamkanal, som istället för att ge ytterligare ett dåligt samvete som skall hinnas med, lastar av, ger inspiration och kommer med nya idéer.

Din framgång är vår prioritet.

SYNS I ALLA KANALER - SPAR TID OCH SÄLJ MER

Vi vet att det är svårt att få tiden att räcka till när du skall underhålla alla kanaler, så som Facebook, Instagram, appar, webben, digitala skärmar, för att inte tala om sökbarhet via Google. Det tar mycket tid, och det är lätt att missa något.

Just därför har MinAffärsTV skapat en kompletterande multikanal-produkt: Du kan få ut allt annonsmaterial vi gör till dig , både på skärmar, sociala medier, lokala ortsappar och det blir sökbart på Google genom publicering från vår webbportal. Samma annons syns överallt, vilket ger maximal effekt och spridning, samtidigt som du kan lägga din tid på annat!
MinAffärsTV - Syns i alla kanaler, spar tid och sälj mer

STÄRK RELATIONEN MED DE LOKALA FÖRETAGARNA

OCH SKAPA AMBASSADÖRER - BYGG VI-KÄNSLA

När du hela tiden syns med dina budskap och annonser i en mängd andra butiker i lokalsamhället, skapar du inte bara medvetenhet hos potentiella kunder. Du utbildar samtidigt även personalen i varje butik, som lär sig din verksamhet ( de ser ju dina budskap på sin skärm varje dag ) och blir därmed en ambassadör för just dig. Det är alltid lättare att se en annan butik som en kollega istället för en konkurrent när man vet att man hjälps åt att dra kunder till varandra. Vi-känslan växer!

MINAFFÄRSTV GER DIG FLER FÖLJARE

MinAffärsTV kan automatiskt visa dina aktuella inlägg från t.ex. Facebook på ortens skärmar, vilket i sin tur lockar fler följare som kanske ännu inte har hittat till din sida.
När du nyttjar vårt skärmnätverk och samtidigt är aktiv på dina sociala medier, bildas synergieffekter.

SVÅRT ATT HINNA MED ATT SKÖTA DIN FACEBOOK?

- VI HJÄLPER DIG!

Som stöd i ditt arbete med sociala medier kan vi alltid ge dig annonsmaterialet vi producerar för skärmarna, så att du kan nyttja det i inlägg på exv. din Facebooksida. Det kostar inget extra!

NÅ DINA KUNDER NÄR DE ÄR MOTTAGLIGA FÖR REKLAM

När man är ute och handlar blir reklam en hjälp att hitta det man söker. Genom MinAffärsTV visar du dina annonser i rätt sammanhang - hos lokala butiker och verksamheter. Och du visar dom när kunden vill se dom. Inte när man tittar på en bra film, bläddrar i lokaltidningen, eller vill se vad vännerna gör på Facebook...
MinAffärsTV - Nå dina kunder när de är mottagliga för reklam
bottom of page