top of page

KUNDER BERÄTTAR...

När våra kunder, med sina egna ord, berättar för oss vad de tycker, får vi det bästa beviset på att det vi gör ger reell effekt i lokalsamhället. Det ger oss energin och viljan att ta våra produkter ännu längre.
Vi kommer aldrig att stanna upp, och alltid fortsätta att göra våra tjänster ännu bättre och mer lönsamma för dig som kund.

Stort tack för all input vi får för att kunna ta oss vidare - tillsammans!
MinAffärsTV - Nöjda kunder

Jag kan varmt rekommendera MinAffärsTV!

Från start har vi haft en problemfri dialog, snabb service och alltid trevligt bemötande.

Annonserna blir snygga och proffsiga, samtidigt som den personliga touchen finns där. Vi är supernöjda!

 

/ Erica, Örkelljunga Lantmannaaffär

För oss betyder reklamen hos MinAffärsTV väldigt mycket. Vi når ut till våra kollegors butiker i Tidaholm och till kundgrupper vi normalt inte når. Vi får alltid snabb och professionell hjälp med annons-utformning och sparar mycket tid på detta. De är guld värda!

 

/ Petra, Återbruket Tidaholm

Jag är mycket nöjd över att samarbeta med MinAffärsTV.

Vi har flera skärmar i butiken som visar våra budskap (samt i närliggande butiker med samma koncept). Det tillför en trevlig känsla i butiken. MATV är alltid trevliga & lätta att få ta i via telefon eller mejl, vi brukar bolla olika idéer tillsammans. Kommer jag på något som jag vill visa på skärmen är dom snabba att hjälpa till med det och jag får alltid ett förslag skickat till mig.

 

/ Sven-Erik, Mekonomen Mariestad

För vår del hos Frendo i Ed är MinAffärsTV ett mycket kostnadseffektivt sätt att nå ut lokalt till alla kunder i vår kommun. Med innehållsservicen som ingår i tjänsten kan vi regelbundet få ut nya budskap på alla skärmar, så att kunderna hela tiden får ta del av nya fräscha erbjudanden, med varor som vi faktiskt tjänar pengar på. Då vi syns på alla skärmar på orten och inte bara på den egna skärmen i butiken, har detta bäddat för bra genomslag.

 

/ Peter, Frendo i Ed

"
"
bottom of page